Massage en therapie Huizen

Massage en therapie in Huizen

Massage en therapie tijdens en na je zwangerschap.

Een weldaad voor moeder en kind!

Massage en therapie zwangerschap

Het is belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen tijdens je zwangerschap.
In je veelal drukke bestaan is het soms moeilijk bewust stil te staan bij deze unieke periode.
Hoe jij je voelt, beïnvloedt jouw zwangerschap, je kindje, de bevalling en de tijd daarna.

Wat kan massage tijdens en na je zwangerschap je bieden;

  • Massage geeft algehele en plaatselijke verlichting aan veel zwangerschapskwaaltjes zoals, pijn in je onderrug, bekken, schouders en benen.
  • Massage geeft ontspanning en aandacht aan je gevoelswereld die door de hormonale veranderingen uit balans kan raken.

Hoe werkt massage en therapie. Voor wie?

Met massage komen je hoofd en lijf tot rust en is er even tijd en aandacht voor de vragen en gevoelens die door je heen gaan. Therapie geeft aandacht aan hoe je met alle veranderingen omgaat en wat ze met je doen. Op deze manier erken je je gevoelens en je kwaaltjes. Ze kunnen er zijn. Zo leer je jezelf en je lijf beter kennen en er meer op vertrouwen. Dat helpt je om meer ontspannen zwanger te kunnen zijn en meer te genieten van je zwangerschap. Massage en therapie beïnvloedt jouw zwangerschap, bevalling, kindje en de periode na de bevalling op een positieve manier.

In 2013 heb ik bij Holos de cursus “massage tijdens de zwangerschap” gevolgd. Daardoor kan ik je een veilige behandeling geven, waarbij ik rekening houd met jouw steeds weer veranderende lichaam. Als je buik dikker wordt, lig je op je zij of zoeken we een andere houding gesteund door speciale kussens. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt en je helemaal kunt ontspannen. Genieten staat voorop.

Je kunt de zwangerschapsmassage ondergaan vanaf de 14e week van je zwangerschap tot en met de laatste dag.

Negenmaandenkaart

Speciaal voor jou heeft Voelenderwijs een negenmaandenkaart. Daarmee kan je 9 keer komen genieten van een weldadige massage en betaal je er maar 8. De negenmaandenkaart is verkrijgbaar vanaf 330,00 euro en er is ook de mogelijkheid deze per behandeling te betalen. Ik gun het jullie van harte en hoop dat het een extra stimulans geeft om goed voor jezelf te zorgen.

Bevallen en dan?

Ook na de bevalling ben je van harte welkom in mijn praktijk. De bevalling en het moeder zijn geven allemaal nieuwe ervaringen met ups en downs. Met massage werk je aan een fitter lijf en met de therapie geef je jezelf ruimte en tijd om te zoeken naar een nieuw evenwicht.

Voel je de behoefte om wat extra aandacht te geven aan je kindje en is je baby tussen de 6 weken en 9 maanden oud? Dan kan ik je een cursus babymassage zeer aanraden. Zo samen te kunnen genieten en ontspannen, versterkt jullie band. Al je aandacht is er voor jou en je baby. Met jouw liefdevolle aanraking voelt het zich geborgen, geef je het zelfvertrouwen en verlicht je klachten zoals buikrampjes, onrust en veel huilen. Het leuke is dat je zelf ook ontspant, waardoor jullie samen kunnen genieten.

Lees verder op de pagina Shantala Babymassage.

Bel gerust voor een gratis kennismakingsgesprek of meer info. Of maak een afspraak voor een kennismaking en behandeling, zodat jij aan den lijve kunt ondervinden of deze therapie bij je past.

Masseur Huizen

Ik masseer en begeleid met veel plezier mensen met hun bewustwordingsproces.

Voelenderwijs Massage en Therapie
Helly Lanphen-Pesschier
Bewustzijnscentrum Bala
Trompstraat 1, 1271 SX Huizen
Tel. 06-25066509

Neem contact met mij op.


Nieuwste artikelen

schittering

Het allerkleinste lichtje kan alles doen schitteren! Lees verder...

Tastzin en dementie

De tast is het zintuig dat je het eerst ontwikkelt en dat tot het laatst toe behouden blijft. Lees verder...

Bijzondere ontmoetingen deze zomer!

MASSAGEBELEVING VOOR MENSEN MET DEMENTIE (match 56) Betrokken Ondernemen Huizen Lees verder...

Bezoek mijn blog voor alle artikelen.