Massage en therapie Huizen

Massage en therapie in Huizen

Wie ben ik

Helly Lanphen

Wat leuk dat je wat meer van me wilt weten. Ik zal proberen je in het kort wat informatie te geven.

Diep in mij was er al jong een weten hoe waardevol je gevoelswereld is en hoe krachtig haar invloed is op lichaam en geest. Ik bemerkte en het verbaasde me, dat steeds vaker de focus lag op het denken en steeds minder op het voelen en ervaren.
Het leven ging door, ik trouwde, werd moeder, de dingen veranderden. Op een goede dag merkte ik dat mijn interesse voor onze gevoelswereld opgepikt werd en mensen de ruimte voelden om hun emoties, gedachten en gevoelens met me te delen. Het gaf me plezier te zien dat dat ze goed deed. Het gaf me energie.

Daarom heb ik in 2013 de vierjarige HBO-opleiding tot gecertificeerd holistisch massagetherapeut bij Holos afgerond en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Zo is mijn weten mijn passie geworden en masseer ik met veel plezier mensen en begeleid hen bij hun bewustwordingsproces.

Ik volg regelmatig nascholingen om mijn kennis en ervaring te ondersteunen.

Mijn begeleiding kenmerkt zich door:

  • rust en liefdevolle aandacht;
  • compassie;
  • een open blik;
  • grote betrokkenheid en zorgvuldigheid.

Nog steeds raakt het mij diep wanneer iemand het evenwicht kwijt is tussen zijn denken, voelen en doen. Het mobiliseert al de energie die ik in me heb om te helpen dit evenwicht terug te vinden.

Als ik masseer valt alles op zijn plek, ben ik in mijn element en raak ik er steeds meer van doordrongen dat alles met elkaar samenhangt.

Massage en therapie hebben me geleerd hoe ik mijn gevoelens deel kan laten uitmaken van mijn leven. Hierdoor leef ik bewuster en zijn veel van mijn klachten geheeld. Door meer met mijn aandacht in het nu te kunnen zijn, voel ik wat me gelukkig maakt en me energie geeft.

Zo bijzonder mooi werken je lichaam en geest samen. Ze helen elkaar.

Regelmatig zoek ik de rust op in de natuur. Daar laad ik me op en doe ik inspiratie op voor mijn weblog. Hier schrijf ik over dingen die met mijn werk als massagetherapeute te maken hebben: gezondheid, gevoelens, gedachten en emoties, energie, groei, balans, klachten en ongemakken, boeken en tips. Maar ook alledaagse belevenissen en grappige momenten of situaties die me intrigeren en bezighouden. Kijk eens op mijn blog en laat je inspireren.

Masseur Huizen

Vlinders schuilen in violen wat schuilt er in jou?

Voelenderwijs Massage en Therapie
Bewustzijnscentrum Bala
Trompstraat 1, 1271 SX Huizen
Tel. 06-25066509

Neem contact met mij op.


Nieuwste artikelen

schittering

Het allerkleinste lichtje kan alles doen schitteren! Lees verder...

Tastzin en dementie

De tast is het zintuig dat je het eerst ontwikkelt en dat tot het laatst toe behouden blijft. Lees verder...

Bijzondere ontmoetingen deze zomer!

MASSAGEBELEVING VOOR MENSEN MET DEMENTIE (match 56) Betrokken Ondernemen Huizen Lees verder...

Bezoek mijn blog voor alle artikelen.